Home / Dieren / Eerste kampioenen VV Dieren

Eerste kampioenen VV Dieren

DIEREN – Bij de start van de huidige voetbalcompetitie kwam de nieuwe Dierense fusieclub VV Dieren voor het eerst in actie. Wat betreft de hoofdmacht van die club gaat het bepaald niet fameus, het vlaggenschip stevent schijnbaar rechtstreeks op degradatie af. Wat dat betreft doen de jonkies van het samengevoegde Erica ’76 en Gazelle Nieuwland het beter en afgelopen zaterdag was het allereerste kampioensteam van VV Dieren te bejubelen: de F1. Ze werden kampioen in de 1ste Klasse – foto: Fred Langhorst
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.