Home / Dieren / Gratis Ford Winterinspectie bij Ford dealer Auto Jurrius

Gratis Ford Winterinspectie bij Ford dealer Auto Jurrius

DIEREN – Ford dealer Auto Jurrius houdt zaterdag 17 november de jaarlijkse Ford Winterinspectiedag, een gratis serviceverlening, zodat Ford-rijders veilig op weg kunnen in de wintermaanden. Tijdens deze dag kunnen klanten hun auto gratis laten controleren op alle belangrijke onderdelen, die tijdens de winter extra worden belast.

“De winterperiode stelt hoge eisen aan de auto, ook al is die nog zo goed onderhouden. Iedere automobilist in ons land wordt geconfronteerd met gladde wegen, duisternis, regen en sneeuw, pekel en slecht zicht, terwijl veel landgenoten ook nog eens op vakantie gaan naar wintersportgebieden,” aldus Theo Jurrius. “Daarom houden wij op 17 november, zoals ieder jaar, de gratis Ford Winterinspectie dag.”
Tijdens die Winterinspectiedag wordt de auto door Ford dealer Auto Jurrius gratis nagekeken op tien zeer belangrijke veiligheidsonderdelen; waaronder de verlichting, de accu, de ruitenwissers en de banden. Tevens worden de remblokken, de vitale onderdelen van het koelsysteem, de waterslangen en de werking van de ruitensproeiers gecontroleerd.
Daarnaast kan Jurrius met name de wintersporter van dienst zijn met typische winteraccessoires, zoals een skibox, dakdragers, sneeuwkettingen en winterbanden. Maar ook met veiligheidsaccessoires, die verplicht of aanbevolen kunnen zijn in de diverse Europese landen, zoals een veiligheidshesje, gevarendriehoek, reservelampjes en een EHBO set.

De Ford Winterinspectiedag vindt plaats op zaterdag 17 november en is volledig gratis. Ieder jaar maken veel Ford-eigenaars gebruik van deze kosteloze serviceverlening van Auto Jurrius en ook dit jaar krijgt iedere deelnemer een leuke Ford-attentie. Ford-eigenaars die verhinderd zijn op deze dag kunnen trouwens ook op een ander moment terecht voor de uitgebreide winterinspectie. Dan wordt voor slechts € 19,95 een volledige controle uitgevoerd, waarbij de Ford-rijders ook drie maanden lang garantie genieten op de gecontroleerde en goedgekeurde onderdelen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.