Home / Doesburg / Anita Nieuwenhuis vertrekt uit raad Doesburg

Anita Nieuwenhuis vertrekt uit raad Doesburg

DOESBURG – SP-raadslid Anita Nieuwenhuis stopt per direct als lid van de gemeenteraad van Doesburg. Het combineren van het raadswerk met een drukke baan en regelmatig verblijf elders zorgen voor een te zware druk.

“Ik heb het een uitdaging en een eer gevonden om deel uit te maken van de Gemeenteraad en betreur het moeilijke besluit dan ook zeer”, schrijft het vertrekkende raadslid. Anita Nieuwenhuis zal worden opgevolgd door Gerrit Hammink, die al SP-raadslid was in de periode van 1998 tot 2010.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.