Prins Arnoud regeert Narrenkap

VELP – Zaterdag heeft CV De Narrenkap hun nieuwe prinsenpaar geïnstalleerd. In sprookjesachtige sferen vond prinses Sandra deze avond haar prins Arnoud. Ook het jeugdprinsenpaar Thom en Charlotte Appeldoorn zijn geïnstalleerd door vorst Arjan Flipse en grootvorst Jan Erren. Zoon Luc en Jochem Pluim zijn dit jaar de lakeien en dochter Maxime is vertegenwoordigd in de dansgarde. Een heus prinsengezin staat dit jaar dus klaar om er weer een geweldig carnaval van te maken. De avond stond in het teken van dans, zang en ludieke optredens. Tot in de late uurtjes heeft het nieuwe Prinsenpaar er een geslaagde avond van gemaakt. Het seizoen 2012/2013 is geopend met de leus: ‘Vol d’r an, met Arnoud en San!’ Het jeugdprinsenpaar gaat dit seizoen voorop met de leus: ‘Feest je rot, met Thom en Charlotte!’ – Foto: Marc Pluim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.