Home / Velp / Prins Arnoud regeert Narrenkap

Prins Arnoud regeert Narrenkap

VELP – Zaterdag heeft CV De Narrenkap hun nieuwe prinsenpaar geïnstalleerd. In sprookjesachtige sferen vond prinses Sandra deze avond haar prins Arnoud. Ook het jeugdprinsenpaar Thom en Charlotte Appeldoorn zijn geïnstalleerd door vorst Arjan Flipse en grootvorst Jan Erren. Zoon Luc en Jochem Pluim zijn dit jaar de lakeien en dochter Maxime is vertegenwoordigd in de dansgarde. Een heus prinsengezin staat dit jaar dus klaar om er weer een geweldig carnaval van te maken. De avond stond in het teken van dans, zang en ludieke optredens. Tot in de late uurtjes heeft het nieuwe Prinsenpaar er een geslaagde avond van gemaakt. Het seizoen 2012/2013 is geopend met de leus: ‘Vol d’r an, met Arnoud en San!’ Het jeugdprinsenpaar gaat dit seizoen voorop met de leus: ‘Feest je rot, met Thom en Charlotte!’ – Foto: Marc Pluim

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.