Home / Loenen / Spoken zoeken voor goed doel

Spoken zoeken voor goed doel

LOENEN – Een paar enthousiaste kinderen uit de Molenbeek in Loenen hebben vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur een spokenjacht gehouden voor kinderen tot 9 jaar uit de wijk Molenbeek/Loenerdrift. De opkomst was groot, want 22 kinderen zijn in groepjes door de wijk gaan zoeken naar de spoken die daar liepen. Een groep van oudere kinderen uit de wijk heeft deze avond een groepje begeleid of zich als spook verstopt. Voor deelname werd een kleine vergoeding gevraagd en de opbrengst met een aantal giften was € 40,-, bestemd voor KIKA. De plaatselijke supermarkt vond het initiatief zó goed, dat zij deze avond een deel van de winkel beschikbaar hebben gesteld en de kinderen voorzien hebben van drinken en wat lekkers bij het naar huis gaan. Het werd mede daardoor ook een zeer geslaagde avond.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.