Home / Doesburg / Spreekuren CJG op peuterspeelzalen

Spreekuren CJG op peuterspeelzalen

DOESBURG – Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Doesburg gaat spreekuren verzorgen op peuterspeelzalen in de stad. Daarnaast krijgen basisscholen De Ark en De Wetelaar elk hun eigen spreekuur.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is nu een jaar geopend in Doesburg. Het CJG is gevestigd aan de Linie, maar biedt spreekuren aan op de basisscholen in de stad. Hier kunnen ouders vragen stellen en informatie inwinnen over opvoedingszaken. De spreekuren op de basisscholen zijn een succes en worden vaak bezocht. Daarom is besloten deze dienst ook aan te bieden op peuterspeelzalen. Er is al een pilot uitgevoerd, die zowel door medewerkers als ouders positief is beoordeeld. De spreekuren op de peuterspeelzalen blijven dus bestaan. Daarnaast hebben basisscholen De Ark en De Wetelaar gevraagd of zij een eigen spreekuur kunnen krijgen, in plaats van één voor beide scholen samen. Ook dit gaat door.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.