Home / Velp / Scholieren maken ontwerp Nordlaan

Scholieren maken ontwerp Nordlaan

VELP – Tijdens de UNESCO-projectweek hebben leerlingen van Titus Brandsma in Velp bouwplannen gepresenteerd voor het gebied aan de Nordlaan in Velp, waar voorheen de Golff Supermarkt stond. Als echte architecten zijn ze aan het werk gegaan. Eerst verzamelden de leerlingen informatie, ze gingen in gesprek, maakten keuzes en bouwden maquettes op schaal. In een logboek werd het hele proces bijgehouden en schreven de leerlingen een schriftelijke onderbouwing van hun visies en keuzes. Het hele project heeft een duurzaam karakter en de studenten pasten zonnepanelen, ledverlichting en hergebruik van water toe in hun ontwerpen. Tijdens de presentatie kwamen ouders, wethouders, wijkbewoners en andere belangstellenden kwamen hun maquettes bekijken.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.