Home / Apeldoorn / Maak een filmpje tegen vandalisme

Maak een filmpje tegen vandalisme

APELDOORN – De gemeente Apeldoorn vraagt jongeren een filmpje te maken, waarin duidelijk wordt dat vernielingen en vuurwerkvandalisme niet bijdragen aan een feestelijke jaarwisseling. De campagne Overtuig moet de jeugd bewust maken van het feit dat oud en nieuw ook gevierd kan worden zonder vandalisme.

Iedereen kan een filmpje maken en dit tot 30 november uploaden via www.overtuig.nu. De filmpjes worden getoetst aan de voorwaarden voor de campagne. Bezoekers aan de site kunnen daarna hun stem uitbrengen op het beste spotje. De gemeente maakt op 21 december de winnaar bekend. Hij of zij wint een workshop van DJ Giel, georganiseerd door United DJ School. Omroep Gelderland vertoont eind december een week lang het winnende filmpje na het journaal van 18.00 uur.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.