Vrouw in rug gestoken

RHEDEN – Een 55-jarige vrouw uit Velp is zaterdag gewond geraakt bij een steekincident in Rheden. De verdachte meldde zichzelf korte tijd later op het politiebureau in Arnhem. Vermoedelijk zijn relatieproblemen de oorzaak van het incident.

De vrouw rende rond 16.50 uur een restaurant aan de Groenestraat in en riep dat een man haar wilde steken met een mes. Deze man volgde haar het restaurant in en werd door een medewerker verjaagd. De vrouw bleek een steekwond in haar rug te hebben. Zij werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht.
De man, een 48-jarige Rhedenaar, ging er vandoor maar liet telefonisch weten dat hij zich wilde melden op het politiebureau in Arnhem. Daar werd hij aangehouden en ingesloten. Hij bleek de ex-partner te zijn van de vrouw. De politie onderzoekt de zaak – foto: Martin de Jongh
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.