Home / De Steeg / Geef kandidaten op voor de sportverkiezing

Geef kandidaten op voor de sportverkiezing

DE STEEG – Op 7 januari worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden de jaarlijkse sportprijzen uitgereikt. De gemeente wil sporters en teams die in 2012 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd, of op een andere manier opgevallen zijn, in het zonnetje zetten. De categorieën zijn: sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2012. Tot uiterlijk 15 november 2012 kan men nog kandidaten doorgeven aan de gemeente met een uitleg waarom ze genomineerd moeten worden.
De jury, waarin in ieder geval de burgemeester en de wethouder sport van de gemeente zitten, maakt een keuze uit alle voorgedragen personen en teams. Voordrachten kan men doen via een formulier via www.rheden.nl trefwoord sportverkiezingen.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.