Home / Eerbeek / Musical krijgt vorm

Musical krijgt vorm

EERBEEK – In de Kruiskerk in Eerbeek wordt iedere vrijdagavond druk gerepeteerd voor de nieuwe musical, die in april volgend jaar op de planken wordt gebracht. Koor en acteurs oefenen hun rollen, mensen van techniek, kleding en licht zijn druk met ontwerpen en voorbereiden. Het zijn allemaal vrijwilligers van de Protestantse Gemeente Eerbeek.

De titel van de musical is Maria, de Kracht van de Liefde. In de Rooms-Katholieke en Protestantse kerken wordt heel verschillend gedacht over Maria, de moeder van Jezus. Bij de protestanten is Mariaverering niet gebruikelijk, maar men heeft wel het gevoel dat Maria een bijzondere vrouw was. Ze was de moeder van Jezus, maar wie was ze nog meer? In deze musical worden Bijbelse fragmenten over Maria verbonden met levensvragen van mensen van nu.
Maria, de Kracht van de Liefde wordt gespeeld op vrijdag 19, zaterdag 20, vrijdag 26 en zaterdag 27 april om 20.00 uur en op zondag 28 april om 14.00 uur. Reserveren kan via reservering@pgeerbeek.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.