Home / Bronkhorst / Samen ontbijten

Samen ontbijten

BRUMMEN – De leerlingen van de Oecumenische Basisschool in Brummen hebben op donderdag 1 november gezellig met zijn allen ontbeten in het kader van het Nationaal Schoolontbijt. In elke klas waren de tafels gedekt met een vrolijke placemat en stond allerlei lekkers klaar. Bakkerij Teeselink verzorgde lekker brood en de Spar had melk en boter gebracht. Er is flink gegeten! De kinderen kregen deze dag meteen wat meer uitleg over het belang van ontbijten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.