Home / Beekbergen / Automobilist met slok op verliest controle over auto

Automobilist met slok op verliest controle over auto

BEEKBERGEN – De politie heeft donderdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 64-jarige automobilist uit Beekbergen. Hij verloor de macht over het stuur en belandde met zijn auto in het bos. De man bleek gedronken te hebben.

De man haalde rond 16.30 uur op de Berg en Dalweg in Beekbergen een andere bestuurder in en verloor vlak daarna in een bocht de macht over het stuur. Hij kwam tot stilstand in het bos, waarbij de auto flink beschadigd raakte. De politie werd gebeld en agenten kwamen ter plaatse. In het kader van het beleid ‘botsen is blazen’ werd vervolgens een blaastest van de man afgenomen. Hij bleek gedronken te hebben en is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De Beekbergenaar blies een promillage van 1,3. Na overleg met het Openbaar Ministerie kreeg de man een boete van 1000 euro en zijn rijbewijs is voor zes maanden ingevorderd.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.