Home / Dieren / Verrassend Mastermix toernooi bij Boul’Animo

Verrassend Mastermix toernooi bij Boul’Animo

DIEREN – Op het complex van Boul’Animo op sportpark Het Nieuwland in Dieren werd het Mastermix toernooi gespeeld. Hierbij worden voor de deelnemers elke ronde opnieuw bij loting partner en tegenstanders bepaald voor het spelen van een doubletpartij. De 4 spelers met de meeste winstpartijen en het hoogste puntensaldo spelen de finale om de begeerde titel en wisselbeker.
Na vijf voorronden had enkel Mart van Tol alle partijen in winst weten om te zetten. Met vier gewonnen partijen en de hoogste saldi plaatsten ook Lea Schoolderman, Ans Nootenboom en Mieke Evers zich voor de finale. Hierin leken Ans en Mart voortvarend op de zege af te stevenen, doch Lea en Mieke vochten zich, onder luide aanmoedigingen van het publiek, terug in de partij.
Met 13-6 trokken Ans Nootenboom en Mart van Tol de winst naar zich toe. Zij zijn dan ook een jaar lang de titelhouders Mastermix bij Boul’Animo. Het was bijzonder dat geen van de finalisten zich ooit eerder plaatste voor de eindstrijd van een dergelijk toernooi.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.