Home / Velp / Klanten Rheden Optiek voor service en garantie naar Focus Velp

Klanten Rheden Optiek voor service en garantie naar Focus Velp

VELP – Nu Rheden Optiek haar deuren heeft gesloten, neemt Focus Optiek in Velp de werkzaamheden van de Rhedense opticien over. Alle service en garanties worden vanaf nu aangeboden in Velp.

Eigenlijk verandert er weinig voor klanten in Rheden, behalve dan dat ze het ritje naar Velp moeten maken. “Men kan bij ons terecht voor alle denkbare service en garantie”, vertelt Mariëtte Flipse van Focus. “Wij hebben gediplomeerd personeel dat klanten kan helpen bij alle vragen en problemen op het gebied van brillen en contactlenzen.”
Focus Optiek, gevestigd aan de Emmastraat in Velp, helpt haar klanten al bijna dertig jaar. “Rheden Optiek was vroeger ook van ons”, aldus Flipse. “Dus voor veel mensen zijn wij al bekend en zal de overstap niet al te groot zijn.” Een doorstart in Rheden werd nog overwogen, maar opticien Hans Polman en zijn team van Focus hebben ervoor gekozen hun klanten in de winkel in Velp te ontvangen. “Hier hebben we alles voor elkaar, een mooie winkel en goed personeel. Omdat we het klantenbestand van Rheden hebben overgenomen, is de geschiedenis van onze klanten bij ons bekend, zodat we iedereen goed kunnen helpen. Wij bieden service die de grote ketens niet kunnen bieden. Je koopt bij ons niet alleen een bril, maar ook een stukje kwaliteit en zekerheid”, aldus Flipse.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.