Home / Drempt / Kennismakingslessen bij Olden Keppel

Kennismakingslessen bij Olden Keppel

DREMPT – Muziekvereniging Olden Keppel biedt kennismakingslessen aan iedereen die muziek wil maken. Kinderen die willen leren spelen, volwassenen die willen beginnen of in het verleden al eens hebben gespeeld, iedereen kan zonder verdere verplichtingen een aantal lessen mee komen spelen om te kijken of dit bevalt. Er staan twaalf lessen gepland voor de koperinstrumenten, dat zijn de bas, bariton, bugel en trompet. Hieraan kan jong en oud meedoen, voorkennis is niet nodig. Het zijn praktische lessen, waarbij ook wat theorie aan bod komt. De leerlingen kunnen een instrument lenen van de vereniging. Na twaalf lessen beslissen zij of ze door willen gaan op het gekozen of eventueel een ander instrument. De lessen vinden plaats in het Dorpshuis in Voor-Drempt, starten in december en duren tot eind februari. Er is wekelijks les, met uitzondering van de schoolvakanties. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jan Kolk, tel. 0314-381779, of Gerrie Besselink, tel. 0313-473230.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.