Home / Velp / Vriendinnendag Sc. Veluwezoom

Vriendinnendag Sc. Veluwezoom

VELP – De vriendinnendag bij Sc. Veluwezoom was een groot succes. Bijna dertig meisjes in de leeftijd van zes tot zestien jaar deden hieraan mee, wat wel laat zien dat het meiden- en damesvoetbal sterk in opkomst is. De deelnemers werden verdeeld in vier groepen, waarna ze aan de slag gingen met allerlei oefeningen, zoals een partij, techniektraining, afwerken en mikken-en-schieten op het gatendoek. De Dames I van Sc. Veluwezoom zorgden voor een heerlijke lunch. Er waren prijzen voor de winnaressen bij het schieten op het gatendoek. De KNVB had voor iedereen een informatiepakket en een leuke armband. Sc. Veluwezoom en de deelnemers hebben een leuke dag gehad. De vriendinnendag krijgt dan ook zeker een vervolg. Meisjes en dames die eens mee willen trainen met de Velpse club, kunnen kijken op www.scveluwezoom.nl voor meer informatie.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.