Home / Rheden / Zonnebloem zoekt bestuursleden

Zonnebloem zoekt bestuursleden

RHEDEN – De afdeling Rheden – De Steeg van de Zonnebloem is op zoek naar een bestuurslid voor het organiseren van evenementen. De maximale zittingstermijn van de huidige leden verloopt en dus zijn er nieuwe mensen nodig. Gezocht wordt een gemotiveerde man of vrouw, of twee mensen die deze taak samen willen doen. Zij dienen leidinggevende en organisatorische kwaliteiten te bezitten, goed kunnen werken in teamverband en doelgericht en besluitvaardig te kunnen handelen. Het is mogelijk enkele cursussen te volgen. De tijdsbelasting is gemiddeld een dagdeel per week. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Joan van Berkel, tel. 026-4953094 of debries@me.com.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.