Home / Eerbeek / Toernooi-debuut KV Mélynas Domatrac

Toernooi-debuut KV Mélynas Domatrac

EERBEEK – KV Mélynas Domatrac heeft vorige week voor het eerst in haar prille bestaan een zaalkorfbaltoernooi georganiseerd in de winter-thuisbasis De Bhoele in Eerbeek. Voor zowel het vlaggenschip, als de A-junioren waren twee teams uitgenodigd om dit toernooi een succes te laten worden.

Omdat de vereniging pas sinds afgelopen zomer onder de nieuwe naam KV Mélynas Domatrac het korfbalspel beoefend, zijn er veel zaken, die aandacht verdienen. Naast het toernooi werd daarom ook aandacht besteed aan de sponsor die haar naam verbonden heeft aan de vereniging, de Fa. Domatrac uit Apeldoorn. Als dank werd een ingelijst shirt aangeboden aan de heer G. Dolman van Domatrac.

Gedurende drie weken is door een aantal leden uit Eerbeek en Brummen korfballes gegeven tijdens de gymnastiekuren. Een tiental kinderen en ouders had gereageerd op de uitnodiging tot het bijwonen van het korfbaltoernooi. De kinderen werden tussen twee wedstrijden nog getraind door een aantal deelnemers, en natuurlijk de trainers, die de lessen verzorgd hadden.
Na afloop van de beide toernooien, waarin de debutanten het niet onverdienstelijk deden, werd nog een gezellige avond gehouden onder leiding van DJ Anton.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.