Home / Bronkhorst / BMK huldigt trouwe leden

BMK huldigt trouwe leden

BRUMMEN – Tijdens een extra algemene ledenvergadering van het Brummense Mannenkoor zijn Egbert Donderwinkel uit Brummen en Albert Zantingh uit Eerbeek in het zonnetje gezet. Beiden zijn al 25 jaar een steunpilaar binnen het Brummens Mannenkoor. Voorzitter Bakker speldde hen ten overstaan van het hele koor een ereteken van het Koninklijk Nedederlands Zangersverbond op en overhandigde hen een oorkonde. Tijdens die vergadering werden ook de begroting en het jaarplan voor 2013 vastgesteld.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.