Home / Leuvenheim / Leuvenheim aan de wandel

Leuvenheim aan de wandel

LEUVENHEIM – Leuvenheims Belang hield een herfstwandeling. En ondanks de stromende regen stonden er toch zo’n vijftig grote en kleine dorpelingen op de afgesproken tijd klaar bij de Wildbaan. De wandeltocht voerde door bossen, langs beken en weilanden in de prachtige omgeving van Leuvenheim. De enorme modder- en regenplassen mochten de pret niet drukken. Onderweg werd men verrast met bokbier, glühwein en appelsap. Daarna liep de route over het landgoed van huize Den Bosch naar het Buurthuis, waar de erwtensoep, verzorgd door Ellen Runia, al klaar stond. Het was ondanks de soms barre omstandigheden een zeer geslaagde middag en iedereen ging voldaan naar huis.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.