Home / Eerbeek / Creatieve Eerbekenaren gezocht

Creatieve Eerbekenaren gezocht

EERBEEK – Een aantal buurtbewoners heeft het idee opgevat om de woonkamer van het Enkhuus op fleuren. Het Enkhuus is de buurtkamer aan de Poelkampstraat. De groep wil een schilderij maken, geïnspireerd op de wijk, Eerbeek en de gemeente Brummen. Dit wordt dan een schilderij waaraan meerdere creatieve bewoners een steentje bij kunnen dragen. Iedereen die het leuk vindt om te tekenen of schilderen, wordt uitgenodigd. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 nocember bij Ronald Heusschen van SWB, tel. 0575-561988 of r.heusschen@welzijnbrummen.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.