Home / Angerlo / Tweedorpentoernooi

Tweedorpentoernooi

DIEREN / ANGERLO – Al voor de vijfde keer speelde Bridgeclub Angerlo het tweedorpentoernooi tegen Bridgeclub Calluna uit Dieren. Er deden 56 paren mee en het was weer heel gezellig. De winst ging dit keer naar BC Angerlo. De club won met 53 procent van de Dierense vereniging. De winnaars in de A waren Ina Comino en Arnoud van Dam. In de B wonnen Rita Lolkema en Ria Brugman en de besten in de C-lijn waren Jan Edink en Jan Meyer.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.