Home / Giesbeek / Nieuwe shirts voor GSV’38

Nieuwe shirts voor GSV’38

GIESBEEK – De E1-pupillen en C2-junioren van GSV’38 in Giesbeek zijn in het nieuw gestoken door sponsor A. Heebing, eigenaar van Recreatiepark de Veerstal in Lathum. In het restaurant van het park trokken de spelers hun nieuwe shirt aan, waarna ze hier graag mee op de foto gingen. De spelers en leiding zijn de sponsor dankbaar voor de mooie tenues. De eerste wedstrijden die erin zijn gespeeld, zijn gewonnen.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.