Home / Lathum / 79 Km te snel op Rivierenweg Lathum

79 Km te snel op Rivierenweg Lathum

LATHUM – Tijdens een radarcontrole op de Rivierweg (N338) in de gemeente Zevenaar zijn op maandag 5 november 68 snelheidsovertredingen geconstateerd. Een bestuurder reed maar liefst 79 km per uur te hard.

De politie controleerde tussen 16.00 uur en 21.00 uur op de Rivierweg bij Lathum. Hier geldt een maximumsnelheid van 80 km per uur. Eén bestuurder passeerde de controle met een gecorrigeerde snelheid van 159 km per uur. Dit is twee keer de maximaal toegestane snelheid.
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.