Prins Christian-I regeert Neutendorp

KLARENBEEK – Zaterdag is Christian Wolters uit Klarenbeek gekozen tot Prins Christian-I van Carnavalsvereniging De Neutenkrakers. Het komende feestjaar gaat hij regeren in het Neutendorp.

Het feest, dat gehouden werd in residentie Het Krakershol De Nieuwe Zweep, was met 450 bezoekers druk bezocht. Om 21.00 uur werd het feest geopend door de band Volandam a-live . Deze band gaf een show met veel muziek uit Volendam. Zoals Jan Smit, Nick & Simon en de 3 J’s. Maar ook veel top 40 en echte meezingers! Als gastoptreden was zanger Rinus naar Klarenbeek gekomen.
Om 11 minuten over 11 werd de opvolger van Prins Sebastiaan ‘Blokschaaf’ de 1e bekend gemaakt. Binnen gedragen door de raadsleden in een draagkist werd ‘Prins Christian de 1e uut ’t Neutendarp’ bekend gemaakt. Christian Wolters, een geboren en getogen Klarenbeker, vader van drie kinderen, is al jaren bestuurslid van CV De Neutenkrakers en hiermee dus erg betrokken bij de vereniging. De 38-jarige Prins bedankte de bezoekers en collega carnavals verenigingen De Lollebroek, en De Vrogge Reuiers voor hun komst. “Voor het 45e jaar gaan De Neutenkrakers het feest hier vieren in hun eigen Krakershol. Een woord van dank voor de eigenaren Hans en Ayhan van de Nieuwe Zweep voor hun gastvrijheid”, aldus de Prins.
Naast de Prins staat Adjudant Dirk-Jan. En natuurlijk de volledige Raad van Elf. Zoals elk jaar is er ook weer een Nar, deze grappen- en grollenmaker, is in de persoon van Gerben duidelijk gevonden!
De inschrijving voor de optocht is ook weer begonnen. Die optocht vind plaats op zaterdag 9 februari 2013. Alle informatie betreft de inschrijving en foto’s van de prinsverkiezing is te vinden op www.cvdeneutenkrakers.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.