Home / Velp / Velpenaar naar ziekenhuis na ongeval in Heteren

Velpenaar naar ziekenhuis na ongeval in Heteren

HETEREN / VELP – Na een ongeval op de Polderstraat in Heteren, op maandag 5 november, is een 49-jarige man uit Velp overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder liep hoofdletsel op toen hij met zijn auto tegen een boom botste.

De man reed omstreeks 18.00 uur op de Polderstraat vanuit Heteren richting de A50. Vermoedelijk verloor hij zijn concentratie, waardoor hij een vluchtheuvel opreed. Hij kwam tot stilstand tegen een boom op de vluchtheuvel. De man liep hierbij letsel op aan het hoofd. Brandweermannen hebben de auto open geknipt om de man te bevrijden. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.