Velpenaar naar ziekenhuis na ongeval in Heteren

HETEREN / VELP – Na een ongeval op de Polderstraat in Heteren, op maandag 5 november, is een 49-jarige man uit Velp overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder liep hoofdletsel op toen hij met zijn auto tegen een boom botste.

De man reed omstreeks 18.00 uur op de Polderstraat vanuit Heteren richting de A50. Vermoedelijk verloor hij zijn concentratie, waardoor hij een vluchtheuvel opreed. Hij kwam tot stilstand tegen een boom op de vluchtheuvel. De man liep hierbij letsel op aan het hoofd. Brandweermannen hebben de auto open geknipt om de man te bevrijden. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.