Home / Dieren / Bazar levert ruim 15.000 euro op

Bazar levert ruim 15.000 euro op

DIEREN – 15.500 Euro; dat is de bruto-opbrengst van de tiende editie van de bazar in de Ontmoetingskerk van Dieren, gehouden door de Hervormde Gemeente en Gereformeerde Kerk. De opbrengst is bestemd voor groot onderhoud aan het dak van de Ontmoetingskerk. “die is na bijna 45 jaar wel weer een keer aan onderhoud toe”, aldus Paul Boer, voorzitter bazarcommissie.

De opbrengst is ongeveer hetzelfde als voorgaande jaren. “Als je aan de crisis denkt, hadden we dit bedrag nu niet verwacht, aldus Boer. Maar het was wel weer behoorlijk druk. “Altijd mooi om op vrijdagavond te zien hoe hordes mensen naar binnen stormen.”
In de kerk waren weer vele kramen opgesteld waarin allerlei koopwaar werd aangeboden zoals speelgoed, boeken, platen, cd’s en dvd’s, kunst- en handwerken, huishoudelijke artikelen, glas en aardewerk, bloemen en planten en ga zo maar door. Bij het Rad van Avontuur waren weer leuke prijzen te winnen. Daarnaast was er een grote verloting. De familie Mann uit Dieren won de hoofdprijs; een fiets.
Naast de vele kraampjes met koopwaar ontbrak de koffie en thee met heel veel lekkers natuurlijk ook niet. Van tijd tot tijd kon men genieten van livemuziek en lekkere warme hartige hapjes. Al met al opnieuw een geweldige happening. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.