Vrijwilliger van het jaar is een groep

BRUMMEN – Vrijwilligersgroep St. Philadelphia, afdeling Sporkehout in Eerbeek is de vrijwilliger van het jaar geworden. Tijdens de vrijwilligersreceptie Sterren van de gemeente Brummen afgelopen zaterdag werd dat bekend gemaakt. Honderd vrijwilligers waren daarbij aanwezig.

Na de presentatie van de drie genomineerden: Dinie de Vries Maatman, Vrijwilligersgroep van St. Philadelphia en Nico Westhof werd het woord gegeven aan burgemeester Niels Joosten. “Eigenlijk zou iedereen vrijwilliger van het jaar moeten zijn en dat bent u natuurlijk ook. Toch hebben we een keuze moeten maken uit alle inzendingen.” En dat is de vrijwilligersgroep uit Eerbeek geworden.
Hans, Ria, Bertus, Joop, Gerhard, Dick, Wim, Gea, Hans, Dick, Petra, Albert en Henk, dat zijn de vrijwilligers van St. Philadelphia, afdeling Sporkehout in Eerbeek. Deze vrijwilligers zijn met name van groot belang voor de vrijetijdsbesteding van de cliënten. Zij zorgen onder andere voor het vervoer naar verschillende activiteiten en ze zorgen voor het onderhoud aan de tuin rondom het gebouw. Naast al deze praktische hulp is er ook altijd tijd voor een praatje, een spelletje of een wandeling.
Later op de middag startte de voorstelling Circus doe je zelf, door René Hildesheim Circus en Spelproducties. Waarin diverse vrijwilligers de hoofdrol vertolkten. – Foto Robin Donderwinkel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.