Home / Velp / Onderscheiding voor Jannie Bijl

Onderscheiding voor Jannie Bijl

VELP – Jannie Bijl-Bakker uit Velp is maandagavond door burgemeester Petra van Wingerden-Boers van de gemeente Rheden Koninklijk Onderscheiden. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in Zalencentrum Parkstaete, waar ze afscheid nam als secretaris van de PvdA Rheden. Bijl werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Jannie Bijl (76) is sinds 1988 een zeer betrokken bestuurslid van de PvdA. Daarnaast is zij al 13 jaar ledenadministrateur van de afdeling Rheden. Zij bezoekt veel activiteiten van de partij, zoals de ouderendag en andere vergaderingen in de regio. Jannie Bijl was campagnecoördinator en redacteur van de nieuwsbrief en is lid van de werkgroep sociaal en van het ombudsteam binnen de PvdA. Naast haar politieke betrokkenheid is zij ook een sociaal bewogen mens. Haar speciale aandacht gaat uit naar de oudere mens. Zij verdeelt haar tijd en aandacht tussen Carion 70+ bezoek, de Algemene Bond voor Ouderen en de maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje. Naast dit alles is zij ook al bijna 15 jaar bestuurslid en actief vrijwilliger bij tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden – foto: Han Uenk

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.