Home / Doesburg / Feest bij vijfjarig bestaan Sportcenter Bodycontrol

Feest bij vijfjarig bestaan Sportcenter Bodycontrol

DOESBURG – Sportcenter Bodycontrol in Doesburg bestaat vijf jaar. Dit betekent vijf jaar lang gezond en verantwoord sporten, bijna 365 dagen per jaar. Dit wordt zondag 11 november gevierd met een open dag.

Sportcenter Bodycontrol heeft zich vanaf dag één ontwikkeld tot een sportschool met allure. Er wordt uitsluitend gewerkt met moderne, ergonomische fitnessapparatuur van topmerken als Matrix, Precor, Technogym en Cybex, inclusief de Jakobsladder, bekend uit het tv-programma Obese. Bodycontrol biedt professionele begeleiding en groepslessen op diverse niveaus, zoals Bodypump, Bodycombat, Club Challenge, Kick Fun, XCo, Pilates, Zumba, Steps en Spinning. Voor de kinderen is er Streetdance en Kickfun 4 Kids.
Leden kunnen tijdens de ruime openingstijden onbeperkt sporten. Dit kan in de zaal, volgens een persoonlijk schema, tijdens één van de vele groepslessen of in een combinatie daarvan. Waardevolle spullen worden veilig opgeborgen in lockers en kluisjes. Wie na het inspannen nog even wil ontspannen, kan gebruik maken van de sauna. In de lounge zijn lekkere en gezonde drankjes verkrijgbaar.
Praktijk voor fysiotherapie Ruesink werkt nauw samen met Bodycontrol en heeft inmiddels twee behandelkamers in de sportschool. Wie fysiotherapie nodig heeft of bij het sporen wordt belemmerd door een blessure, kan contact opnemen via tel. 0313-427654 om de mogelijkheden te bespreken. Er is dagelijks een fysiotherapeut aanwezig.

Om het vijfjarig jubileum te vieren, houdt Bodycontrol zondag 11 november van 11.00 tot 15.00 uur open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. De rest van de maand november kan iedereen gratis en vrijblijvend een training of proefles volgen.

www.sportcenterbodycontrol.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.