Home / Dieren / Vijf bands strijden om podiumplaats Meet the Music/rockedition

Vijf bands strijden om podiumplaats Meet the Music/rockedition

DIEREN – Wie wint een optreden van een heel uur tijdens de Meet the Music/rockedition volgend jaar? Op die vraag geeft een jury bestaande uit Rens van der Veen, Maurice Vloed en Guus Tangelder zaterdag 10 november een antwoord. Tussen 14.00 en 17.00 uur spelen Emerge From Ashes, Tuesday, VoiD, The Aron & Florian Bevelander Bandexperience en June 2.0. ieder hun beste drie nummers in Theothorne in Dieren.

Jongeren en andere belangstellenden zijn zaterdag van harte welkom om te komen luisteren en hun favorieten bij te staan in deze Rockbattle. De entree is gratis. Op de website www.letsmeet2013.nl stellen de deelnemende bands zichzelf voor. De winnaars van deze voorronde op 10 november winnen behalve een eigen set ook een gage van 150, 100 of 50 euro plus consumptiemunten.

De bijzondere mix van ingrediënten maakt Let’s Meet!2013 weer tot gezellige ontmoetingsdag. De Meet the Music Rockedition vormt de stevige muzikale afsluiting van Let’s Meet! dat volgend jaar op 20 april plaatsvindt. Deze regionale ontmoetingsdag is er dan voor de derde keer, met een uitgebreid en gratis toegankelijk programma in alle zalen van Theothorne. Overdag ontmoeten beoefenaren van amateurmuziek hun fans als ze optreden op het podium in de schouwburgzaal. Intussen komen consumenten uiteenlopende bedrijven tegen op een gezellige markt en kunnen verenigingen, stichtingen en andere organisaties die met vrijwilligers werken hun activiteiten promoten. Ook staat er een modeshow op het programma en nog veel meer activiteiten. ‘s Avonds is het tijd voor rockedition.

De organisatie van Let’s Meet! is in handen van Ap Lammers en Jos Rochette. Kijk voor meer informatie op www.letsmeet2013.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.