Combi Plant zet winkelcentrum Velperbroek in bloei

VELP – Op het vernieuwde winkelcentrum Velperbroek in Velp, is sinds enkele weken Bloembinderij Combi Plant BV gevestigd. Dat is een bloembinderij-keten met 15 vestigingen in Gelderland. Al ruim 35 jaar Combi Plant eraan om hun klanten betaalbare topkwaliteit bloemen en planten aan te bieden.

De jongste winkel is gevestigd op het prachtige nieuwe winkelcentrum Velperbroek. In de ruim opgezette winkel is het een pracht aan kleuren en is er een team van vakbekwame bloembinders aanwezig om iedere klant in zijn of haar bloemen-behoefte te voorzien.
Combi Plant is sterk in snijbloemen, boeketten, bloemstukken (waaronder bloemtaarten en bloemstukken op glaswerk), kamer- en tuinplanten. Eveneens is er betaalbare potterie en glaswerk, dat in de nieuwe winkel met een frisse uitstraling de ruimte heeft gekregen. “Dagelijks hebben we scherpe aanbiedingen”, aldus Bram Kist van Combi Plant. “We zijn ook hét meest voordelig in bruidswerk en rouwarrangementen.”
Bij Combi Plant is het mogelijk om online te bestellen. Evenals het laten bezorgen. “Ook voor bedrijven en instellingen zijn wij hét juiste adres om die te voorzien in bloemwerk.”
Combi Plant koopt zelf de bloemen en planten in op de veiling en bij de kweker. “We bewaken onze goede kwaliteit en versheid. En kunnen zo ook een breed assortiment tegen scherpe prijzen blijven aanbieden. Is er iets niet op voorraad, dan doet Combi Plant haar best om diezelfde week het product voor u te bemachtigen.”

Combi Plant is gevestigd op het Churchillplein 70 in Velp (zes dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdags tot 17.00 uur); telefoon (026) 8700104; www.combiplant.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.