Home / Velp / Kleine diertjes!

Kleine diertjes!

VELP – Afgelopen weekend werd de elfde editie van de kleindierententoonstelling gehouden in de kassen van het GroenhorstCollege in Velp. De Velpse Pluimvee- en Sierduivenvereniging Het Nuthoen hield deze tentoonstelling, samen met de konijnenvereniging Ons Sport Ras uit Rheden. 250 Kleindieren zoals hoenders, konijnen en duiven lieten zich van hun mooiste kant zien nadat ze vrijdag allemaal waren gekeurd door diverse keurmeesters. De resultaten werden gepresenteerd in de catalogus. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.