First Lady’s in het nieuw

RHEDEN / EERBEEK – De twee winnaressen van de jubileumactie van First Lady Rheden en Eerbeek hebben woensdag 31 oktober een fantastische verwendag gehad. De prijs ter ere van het 80 jarig jubileum van de vestiging in Rheden was First lady for day.
Opmerkelijk was dat beide winnaressen, in het afmaken van de slagzin om deze prijs te winnen, door hun echtgenoot op het winnende idee kwamen. Deze luidde namelijk: dat de kans dat hun echtgenoot het ooit tot president van Amerika zou schoppen wel heel klein was en de enige kans om First Lady te worden dus het winnen van deze prijs.
Na een stijl- en kleuradvies door Lidy Jansen van First Lady, visagie door Linda Bouwmeester, een kapsel metamorfose door Marianne Roelofs van hairstyling Signature in Rheden werden de dames ook nog eens verrast met een nieuwe kledingset van First Lady. Bovendien was het culinaire gedeelte van de dag ook niet te versmaden, samen met hun beide echtgenoten met een grote limousine naar Landgoed Rhederoord in de Steeg om te genieten van een heerlijke lunch.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.