Waardering voor Spaarweek Rabobank

ZUTPHEN – Zo’n 1.600 kinderen en jongeren hebben in de herfstvakantie op uitnodiging van Rabobank Graafschap-Noord genoten van de theatervoorstellingen Dikkie Dik, de Koning van Katoren en de films Nono het Zigzag Kind en Mees Kees. De voorstellingen werden gegeven in de schouwburgen in Zutphen en Lochem en de bioscoop Cinemajestic in Zutphen. De kinderen waardeerden de voorstellingen gemiddeld met een ruime 8.

Voor de jongste kinderen had de Rabobank dit jaar gekozen voor de voorstelling Dikkie Dik en zijn vriendjes van Dirk Scheele. Tijdens de twee voorstellingen zongen en klapten de kinderen uitbundig mee met de liedjes. Ook de musical de Koning van Katoren naar het gelijknamige boek van Jan Terlouw werd door de aanwezige jeugd erg gewaardeerd. Voor de familiefilm Mees Kees was zelfs zoveel belangstelling dat de bank twee extra voorstellingen inlaste.

De voorstellingen vonden plaats in het kader van de spaarweekactiviteiten die Rabobank Graafschap-Noord ieder jaar in de herfstvakantie organiseert. Alle jeugdige klanten van de bank ontvingen in de voorafgaande weken een persoonlijke uitnodiging per e-mail. Op de speciale site www.mijnspaarweek.nl konden ze trailers bekijken en zich aanmelden voor een van de voorstellingen.

Foto:
Kinderen genieten van de voorstelling Dikke Dik en zijn vriendjes in Theater de Hanzehof in Zutphen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.