Josan Meijers kandidaat gedeputeerde namens PvdA

ARNHEM – De PvdA Statenfractie draagt haar fractievoorzitter Josan Meijers uit Tiel voor als opvolger van gedeputeerde Co Verdaas. Verdaas wordt staatssecretaris in het kabinet Rutte II.

Josan Meijers is sinds 2007 lid van de Gelderse Provinciale Staten. In 2010 werd zij fractievoorzitter. Na haar opleiding pedagogiek heeft zij gewerkt als orthopedagoog en als directeur van de organisatie ‘Vluchtelingen en Nieuwkomers Rivierenland’. Vanaf 2001 was zij interim-manager en adviseur bij uiteenlopende opdrachtgevers. In die periode deed zij veel bestuurlijke ervaring op en moest zij zich snel inwerken in nieuwe beleidsterreinen.
De PvdA Statenfractie is ervan overtuigd dat zij met Josan Meijers een kandidaat heeft gevonden die als gedeputeerde een waardevolle bijdrage kan leveren aan een sterk en sociaal Gelderland. De voordracht wordt op woensdag 7 november behandeld in Provinciale Staten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.