Home / Dieren / Bieb Veluwezoom een week gesloten

Bieb Veluwezoom een week gesloten

DIEREN – In verband met de overgang naar een nieuw bibliotheeksysteem zijn alle vestigingen van Bibliotheek Veluwezoom van 19 tot en met 24 november gesloten. Ook online reserveren en verlengen is niet mogelijk. De Gemeentelijke Servicecentra zijn wel geopend, maar kennen aangepaste openingstijden; in Dieren op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur en is donderdag 22 november gesloten. In Velp op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en is ook donderdag 22 november gesloten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.