Home / Eerbeek / De Woelwaters blij met nieuwe speelgroep

De Woelwaters blij met nieuwe speelgroep

EERBEEK – Peuterspeelgroep De Woelwaters in Eerbeek hebben sinds 1 november een derde peuterspeelgroep. De nieuwe groep, genaamd Groep Goudvis, was nodig om de lange wachtlijst op te lossen en dat is gelukt. De groep Goudvis is gevestigd in een lokaal van KVD Bibelebons. De groep Goudvis is geopend op de dinsdag-, woensdag-, en donderdagmorgen. De groepen Kikker en Dolfijn zijn geopend van maandag- tot en met vrijdagmorgen. Een ieder die nieuwsgierig is en een keer wil komen kijken, is welkom tussen 09.00 en 11.30 uur.

Tel. 0313 – 659146
www.skbe.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.