Start verbetering watervoorziening Dian-darat

RHEDEN – De Stichting Dian-darat uit Rheden is de afgelopen jaren bezig geweest met het inzamelen van financiële middelen om de verbetering van de watervoorziening in Dian-darat, een klein dorp in Indonesië, mogelijk te maken. Inmiddels is het project ook goedgekeurd door de Wilde Ganzen, ontwikkelingssamenwerking. Door de financiële injectie is het mogelijk direct te beginnen met de bouw van onder andere de watertoren en de sanitaire voorzieningen bij de lagere school. Na realisatie van het project heeft het hele dorp vers water, kunnen de schoolkinderen gebruik maken van het sanitair en is er vers water bij de school zodat de hygiëne significant werkt.

www.sukarela.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.