Home / Rheden / Start verbetering watervoorziening Dian-darat

Start verbetering watervoorziening Dian-darat

RHEDEN – De Stichting Dian-darat uit Rheden is de afgelopen jaren bezig geweest met het inzamelen van financiële middelen om de verbetering van de watervoorziening in Dian-darat, een klein dorp in Indonesië, mogelijk te maken. Inmiddels is het project ook goedgekeurd door de Wilde Ganzen, ontwikkelingssamenwerking. Door de financiële injectie is het mogelijk direct te beginnen met de bouw van onder andere de watertoren en de sanitaire voorzieningen bij de lagere school. Na realisatie van het project heeft het hele dorp vers water, kunnen de schoolkinderen gebruik maken van het sanitair en is er vers water bij de school zodat de hygiëne significant werkt.

www.sukarela.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.