Home / Dieren / Dorcas voedselactie in supermarkten

Dorcas voedselactie in supermarkten

DIEREN – Vrijwilligers van de hulporganisatie Dorcas Hulp Nederland staan zaterdag in de supermarkten Spar, Coop, Emté en Albert Heijn in Dieren voor de landelijke voedselactie van Dorcas. Zij hopen met de hulp van het winkelend publiek veel voedingsmiddelen te verzamelen. De vrijwilligers delen voedsellijstjes uit aan het winkelend publiek. De klanten kunnen deze producten kopen en afgeven aan de vrijwilligers. Hiermee stellen zij voedselpakketten samen voor de allerarmsten in Oost-Europa. 
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.