Home / Rozendaal / Geslaagde Herfstfair

Geslaagde Herfstfair

ROZENDAAL – Ruim voor de opening van de Herfstfair in de kerk van Rozendaal stonden bezoekers al te wachten om naar binnen te kunnen voor de vele koopjes. “Heel tevreden zijn we dan ook met de opbrengst van ruim 3000 euro en dat in deze crisistijd”, aldus Riwka Bergbeekhuis, voorzitter van de commissie Herfstfair. Van kant en klare cadeautjes, heerlijke wijnen, herfststukjes, stropdassen tot aan gebreide sokken werd er verkocht. Kinderen geschminkt, er werd gesnuffeld tussen de vele boeken, speelgoed en kerstcuriosa onder het genot van een glaasje wijn of een oliebol. De organisatie bedankt alle vrijwilligers en sponsoren.

E-mail. herfstfair@hotmail.nl
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.