Glossy Angerlo Vooruit naar de drukker

ANGERLO – Het 60-jarig jubileum van voetbalvereniging Angerlo Vooruit wordt, behalve met een uitgebreid programma aan feestelijkheden, opgeluisterd met de uitgave van een heuse glossy. Een enthousiaste groep vrijwilligers heeft, op initiatief van bestuurslid Guido Eulink en journalist en redacteur Theo Maas, wekenlang hard gewerkt om de glossy van de grond te krijgen. Veel bijzondere verhalen die de geschiedenis van de vereniging vormen, zijn opgenomen in dit tijdschrift. Het tijdschrift ligt al bij de drukker en wordt 11 november gepresenteerd. Garage Schel uit Doesburg staat garant voor de voorfinanciering.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.