Home / Rheden / Huldiging Rhedens Fanfare Corps

Huldiging Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond zijn weer een aantal leden van het Rhedens Fanfare Corps gehuldigd. Op de foto van links naar rechts: R. van den Berg (45 jaar), J, de Kreek (12,5 jaar), voorzitter K. Staats , M. Hiidink (12,5 jaar) en F. Mennink. Niet aanwezig waren H. Bruger (35 jaar), A. van Beek ( 12,5 jaar) en G. Muller (40 jaar). De avond werd tevens gebruikt om alle vrijwilligers en leden te bedanken voor hun inzet.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.