Home / Loenen / Valeouwe actief bij natuurwerkdag

Valeouwe actief bij natuurwerkdag

LOENEN – De bevers, welpen en scouts van Scouting Valeouwe uit Loenen zijn zaterdag samen met enkele ouders, leiding en bestuur, actief geweest in natuurterrein Kootwijkerzand van Staatsbosbeheer. Het Kootwijkerzand is een natuurgebied met heide, stuifzand, vliegdennen en jeneverbessen. Het open terrein is in de loop van de jaren volgegroeid met spontaan opgekomen grove dennetjes. Met handzagen, knipzagen of gewoon met de handen werden de dennetjes verwijderd.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.