Home / Beekbergen / Herman Gaastra gehuldigd

Herman Gaastra gehuldigd

BEEKBERGEN – Harmonie Orkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) gaf zaterdag haar winterconcert in een goed gevulde NH Kerk. Samen met Ons Koor uit Beekbergen waren zij het decor voor een muzikale reis door de tijd. Een bijzonder moment was de huldiging van Herman Gaastra die inmiddels 65 jaar met vol enthousiasme aan PJB verbonden is. Hij werd door voorzitter Saskia van Andel in het zonnetje gezet vanwege zo’n lange staat van dienst als klarinettist in het orkest. Eerder werd hij al tot erelid van de vereniging benoemd. Een insigne van de KNFM met oorkonde, bloemen voor zijn trouwe partner en een luid applaus, muzikaal ondersteund met het bekende lied door PJB, vielen hem ten deel.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.