Home / Rheden / E-bike herfsttoertocht

E-bike herfsttoertocht

RHEDEN – De Rotaryclub Rheden-Rozendaal hield zondag een pilot van de Veluwezoom e-bike herfsttoertocht. De tocht van 59 kilometer, speciaal voor elektrische fietsen, leidde de deelnemers langs de mooiste plekjes van de Veluwezoom. “Het was puur om te kijken of er animo voor was en hoe alles zou verlopen”, vertelt organisator Richard Tanke. Animo was er; 30 deelnemers verschenen zondag aan de start bij het bezoekerscentrum in Rheden. “De reacties waren lovend, het weer zat natuurlijk mee. Er komt zeker een vervolg. Volgend jaar zal de eerste echte editie van de e-bike herfsttoertocht plaatsvinden.” – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.