HSV de Veluwezoom goed bezig

EERBEEK – Tijdens het herfstachtige eerste weekeinde van november weer volop wedstrijden voor de leden van HSV de Veluwezoom uit Eerbeek. De ponyruiters in Empe en voor de paarden de eerste selectie wedstrijd in Brummen. Selectie wedstrijden leiden bij goed resultaat tot deelname aan Gelderse Kampioenschappen.

Bowien Voskamp en Quinty Hillebrand deden goede zaken in de klasse B dressuur. Beide amazones stuurden hun mooie "valkjes" Cisco en Dylaila ( zie foto) keurig door de ring . Bowien eindigde met 186 en 193 punten 2x op een derde plaats en Quinty scoorde 189 en 190 punten goed voor een tweede prijs.
Marlou Rutten reed haar eerste L1 wedstrijd. De Gelders Kampioene liet zien aan deze klasse toe te zijn, want met 184 punten eindigde zij op de eerste plaats. Maar ook Montana Hillebrand kon tevreden naar huis. Montana behaalde met Zodan een winstpunt in de M2.

Lisa du Buisson was heel blij dat haar paard dit keer met 4 benen op de grond bleef. De mooie 5 jarige vos Coala liet zich van haar beste kant zien en behaalde met 198 punten 2 winstpunten in de B dressuur. Tevens mocht zij een 6e prijs voor deze prestatie in ontvangst nemen. Laura de Wild startte voor het eerst met de 3 jarige Eastwood B in dezelfde klasse en behaalde 192 punten en de 7e prijs.
Lisa Gierman en de 6 jarige Bling-bling lieten in de M2 een mooie proef zien. De uitslag in de top drie lag in deze klasse dicht bij elkaar . Lisa eindigde als 3e met 184 punten maar had maar 2 punten minder dan de nummer 1.
Laura de Wild wist de klasse L1 te winnen met Cyrano, een 5 jarige Florencio met 202 punten.
De klasse M1 telde dit keer 31 deelnemers, waaronder van de Veluwezoom Robin Bouwer en Laura de Wild. Robin behaalde met Charmed -One een 8 ste prijs met 186 punten en scoorde maar liefst een 8 voor houding en zit en was erg blij met de stijgende lijn die in haar proeven aanwezig is.
Laura en de Gelderse Cicero mochten de 4e prijs in ontvangst nemen met een score van 193 punten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.