Home / Oosterhuizen / Voorleeskampioen leest voor

Voorleeskampioen leest voor

OOSTERHUIZEN – Lars Zevenhuizen, de voorleeskampioen van o.b.s. Oosterhuizen heeft voorgelezen bij de peuters van peuteropvang het Oosterhuisje. En ook de peuters vonden hem een kampioen in voorlezen. Lars had al een wisselbeker gewonnen met voorlezen, maar de prijs hield ook in dat hij mocht gaan voorlezen bij de peuters. Dit was geweldig voor de kampioen en voor de peuters. Na afloop hebben ze gezellig met elkaar nog een glaasje ranja gedronken.

 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.