Eendracht has talent!

EERBEEK – Zondagochtend lieten ruim 30 muzikanten van muziekvereniging Eendracht van zich horen tijdens ‘Eendracht’s got talent’. In een volgepakt repetitiegebouw De Schuure lieten jonge- en oudere muzikanten aan vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes horen hoe ver ze muzikaal gevorderd zijn op hun instrument. Eendracht has talent! Zoveel was duidelijk.

De presentatie van de ochtend was in handen van Bianca Schut. Zij stelde de docenten en muzikanten voor aan het publiek. In solo, duo of trio passeerden vervolgens diverse trompettisten, bugellisten, slagwerkers en hoornisten de revue. De kinderen speelden o.a. onder begeleiding van de piano, veelal bespeeld door klein koper docente Alike Jonkman.
De docenten van Eendracht waren aanwezig, om hun leerlingen te ondersteunen bij de diverse optredens. Een teken dat het met de onderlinge verbondenheid van de muziekvereniging en haar docenten goed zit.

Tijdens deze zondagochtend trad ook het leerlingenorkest van Eendracht op. Dit jongste orkest van de vereniging bestaat uit ruim 20 jonge muzikanten. Onder leiding van Suzan Lutke werden drie stukken gespeeld waaronder “Una Chica Especial” van Alessandro en “Ik neem je mee” van Gers Pardoel. In dat laatste werk werd gezongen (gerapt) door Maico Schröder en Ise Wensink. “Het belangrijkste doel van het leerlingenorkest is om zo goed mogelijk samen muziek maken. De kinderen leren vooral om goed naar elkaar te luisteren en om muzikaal op elkaar in te spelen” aldus Lutke. – foto: www.photo-er.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.